De weg naar jouw geluk en zingeving + 4 cadeautjes
geluk en zingeving com | Denk-Wijzer

E-book gratis!

URL: https://denk-wijzer.nu/e-book-geluk-zingeving/

Author: Leo Hollander

Editor's Rating:
4
E-book gratis!

De weg naar jouw geluk en zingeving + 4 cadeautjes!

“Al lezende word ik blij.” “Ik neem het leven minder zwaar”. “Ik vond het e-book een goede aanleiding om mijn eigen opvattingen te bespreken met de praktisch filosoof.” “Ik ben geluk als iets gaan zien waar ik zelf de hand in heb!” 
Zomaar een paar reacties van lezers die je voorgingen.

Eric v.d. H.natuurmens
Read More
"Toen ik in het e-book over geluk en zingeving begon te lezen, overkwam mij een gevoel van vrolijkheid!
Dat bereiken van geluk zo simpel is, misschien wel als een ‘Pluk-de-dag-beleving!’, vond ik prettig om kennis van te nemen. Al lezende merkte ik dat ik mijn eigen geluksbeleving tegen het licht hield. .
Het e-book is een perfecte introductie voor mensen die wijs worden door naar de praktisch filosoof te gaan."
e-book-geluk-en-zingeving-denk-wijzer

Dus grijp je kans en download je eigen gratis e-book!

Word zelf wijzer met Denk-Wijzer!

Plan nu online je afspraak!

Word zelf wijzer met Denk-Wijzer!

Plan nu online je afspraak!

Word zelf wijzer met Denk-Wijzer!

Plan nu online je afspraak!

Gratis download

5 praktisch filosofische inzichten voor een wijzer (beter) leven!

Denk-Wijzer, de Filosofische Praktijk